Stôl ELICA

Viac ako 85 rokov vytrvalej práce a vývoja niekoľkých predchádzajúcich typov rozkladacích stolov. nás priviedlo až do roka 2024, v ktorom prichádzame so stolom úplne nového a neopakovateľného dizajnu.

 

Cena závisí od zvolených parametrov

.

Doprava zdarma. Doba dodania do 8 týždňov.

Elica je zrodená z prírody a jej príbeh je príbehom túžby prekonávať prekážky a schopnosti dosiahnuť aj ten najodvážnejší cieľ. Stôl je do posledného milimetra vyrobený z prírodného dreva a má úžasný rozkladací mechanizmus. Jeho čapovaná a lepená konštrukcia je tradičná a zároveň unikátna. Ctíme si hodnoty prírody, preto na dosky stolov vyberáme široké lamely dreva tak, aby ich originálna kresba dokonale nadväzovala ako na hlavnom pláte, tak na rozkladacích doskách.

Drevo na váš nový stôl sme vybrali v certifikovanom lese už pred dvoma rokmi a nechali sme ho prirodzene vysúšať v našich skladoch.

Váš nový stôl Elica si môžete vybrať z buka, duba alebo amerického orecha v mnohých rozmeroch, a to buď s rozkladom, alebo bez neho.

Na fotografiách vo fotogalérii môžete vidieť stôl v rozkladacom vyhotovení pred aj po rozložení. Dĺžka rozkladu tohto stola je 100 cm. Nerozkladací stôl vyzerá rovnako ako rozkladací stôl pred rozložením. Stôl je na ďalších fotografiách doplnený o stoličky Elica. Celý jedálenský set je vyrobený z prírodného duba a dokončený olejom.