Stolička ELICA s čalúneným sedadlom

Viac ako 85 rokov skúseností s výrobou drevených stoličiek čapovanej a lepenej konštrukcie nás prenieslo do roka 2024.

Cena závisí od zvolených parametrov

.

Doprava zdarma. Doba dodania do 8 týždňov.

Práve teraz využívame rokmi preverené riešenia a spájame ich s najmodernejšími technológiami, špičkovým dizajnom a nami používaným prírodným drevom. Po dlhom vývoji a po mnohých testoch vám predstavujeme Elicu, klasickú stoličku s jedinečnými tvarmi a dokonalo prepracovanými detailmi. Spojenie predných nôh nápadne pripomína dizajn nášho najnovšieho stola Elica. Ich línia zas plynule prechádza cez tvarovaný lub do zadných nôh. Tie sú potom precízne napojené na prepracované detaily jednoduchého operadla.

Vyvinuli sme vysokokvalitnú stoličku s čalúneným alebo dreveným sedadlom, ktorá vám vydrží dlhé roky. Stolička Elica je aj napriek svojej vysokej pevnosti veľmi pohodlná a ľahučká. Pokiaľ si ju vyberiete z dubového dreva, jej váha neprekročí 4 kilogramy. Manipulácia s ňou je aj vďaka jej operadlu hračkou.

Stoličku Elica ďalej vyrábame v buku alebo americkom orechu. Samozrejmosťou je možnosť zvoliť si morenie, povrchovú úpravu prírodným olejom alebo matným lakom a v neposlednom rade i možnosť vybrať si čalúnenie z mnohých odtieňov látok a prírodných koží.

Už dnes ju môžete vidieť v našej podnikovej predajni, čoskoro budete mať možnosť si ju takisto vyskúšať u našich predajcov.

Vo fotogalérii si môžete prezrieť fotografie Elicy v dubovom prírodnom vyhotovení, dokončenej olejom. Sedadlo je čalúnené jemnou zamatovou látkou George Lichen 604.