Stolička ARCA Comfort

Špičkové remeslo našich čalúnnikov vás stopercentne upúta na stoličkách Arca Comfort.

Cena závisí od zvolených parametrov

.

Doprava zdarma. Doba dodania do 8 týždňov.

Táto celočalúnená stolička z masívu predstavuje spojenie najmodernejších technológií a tradičného stolárskeho a čalúnnického remesla. Výsledkom je vysoké pohodlie pri sedení. Základom tejto stoličky je masívne drevo, z ktorého je vyrobená jej kostra spojená pomocou dlabov a čapov. Jednotlivé dielce sú zároveň vzájomne zlepené a zlisované do seba tak, ako to pri výrobe všetkých našich stoličiek už viac ako 85 rokov tradične robíme. Prirodzene sa tak naše masívne stoličky dedia z generácie na generáciu.

Celočalúnená stolička Arca Comfort sa vám prispôsobí. Môžete si vybrať z troch tvrdých drevín. Naše domáce dreviny buk a dub vynikajú vysokou trvanlivosťou a odolnosťou. Luxusný americký orech sa môže popýšiť svojou neopakovateľnou kresbou a farbou.

Čalúnenie stoličky Arca Comfort je jej dominantným prvkom. Vďaka tomu je Arca Comfort dizajnová a ešte k tomu veľmi komfortná stolička. V ponuke poťahov, ktorými naši čalúnnici čalúnia, nájdete široký výber látok, pravých koží aj ekokoží. Tie si môžete vyberať priamo v konfigurátore na našej stránke. Pri každom type poťahu nájdete pestrú paletu farebných odtieňov. Vaše celočalúnené stoličky si môžete vybrať presne v takom vyhotovení, ktoré bude korešpondovať vašim predstavám.

Arcu Comfort vyrábame aj v celodrevenom vyhotovení a takisto vo verzii s čalúneným sedadlom.

Vaše nové stoličky Arca Comfort vám po väčšine Slovenska privezieme zadarmo vlastnou firemnou dopravou. Samozrejmosťou je vynesenie a rozbalenie stoličiek zdarma.