Stolička GATTA celočalúnená s opierkami na ruky

Dizajn, ľahkosť a komfort. Presne tieto slová vystihujú celočalúnenú stoličku s opierkami na ruky Gatta.

Cena závisí od zvolených parametrov

.

Doprava zdarma. Doba dodania do 8 týždňov.

Toto moderné polokreslo má niekoľko dizajnových prvkov, ktorými na seba upútava pozornosť. Sú to subtílne šikmé nohy a štíhle opierky rúk z masívneho dreva so zaoblenými hranami. Opierky rúk sme vyvinuli tak, že v operadle držia pevne a bez žiadnych podpier. Pôsobia takmer levitujúcim dojmom a podčiarkujú ľahkosť dizajnu stoličky s opierkami rúk Gatta.

Konštrukčne sú opierky rúk umiestnené v takej výške, že stoličku s opierkami na ruky pohodlne zasuniete pod väčšinu z našich stolov. Komfortnosť sedenia na polokresle zvyšuje použitie precízne očalúnenej 3D škrupiny. Jej pružnosť vám umožní dynamické sedenie na stoličke s opierkami na ruky.

Keďže vyrábame aj celočalúnené stoličky bez opierok rúk alebo stoličky s úchytom na operadle, je veľmi jednoduché vybrať si jedálenský stôl a k nemu stoličky presne podľa vašich potrieb.

Vaša dizajnová stolička s opierkami na ruky Gatta bude mať klasickú čapovanú lepenú konštrukciu a vždy vám ju dodáme v celku. Preferujete koženú stoličku s opierkami rúk alebo v látke? Vyberte si v našom konfigurátore čalúnenie, ktoré bude ladiť s vašim interiérom. Vybrať si môžete drevinu buk, dub alebo americký orech, tón morenia a povrchovú úpravu matný lak nebo prírodný olej.

Nové celočalúnené stoličky s opierkami na ruky Gatta vám domov privezieme kamkoľvek v Slovenskej republike vlastnou firemnou dopravou. Na mieste ich rozbalíme a poradíme, ako sa o ne starať, aby sa vám stále páčili a mali ste z nich radosť.