Stolička GATTA VORTA celočalúnená s opierkami na ruky

Je jedno, či ju použijete na sedenie pri vašom jedálenskom stole, alebo pri pracovnom stole v domácom home office. Otočnú stoličku s opierkami na ruky Gatta Vorta si jednoducho obľúbite.

Cena závisí od zvolených parametrov

.

Doprava zdarma. Doba dodania do 8 týždňov.

Naša dizajnová stolička s opierkami na ruky Gatta Vorta má masívne podnožie s miernym sklonom nôh. Čalúnenie na pružnom drevenom škrupinovom výlisku dokonale obopína tvar operadlovej aj sedacej časti stoličky. Aj dlhé sedenie na stoličke bude pre vás pohodlné vďaka ergonomickému tvaru, ktorý sme jej dali.

Komfort pri sedení zvyšujú opierky rúk z masívneho dreva. Do ich konštrukcie sme zapracovali unikátne riešenie spojov, vďaka ktorému držia pevne v operadle stoličky a bez akejkoľvek opory. Okrem toho sme opierky cielene vyvinuli tak, aby sa stolička dala pohodlne zasúvať pod väčšinu našich jedálenských stolov.

Otočný variant stoličky s opierkami Gatta sa otáča o 180°. Keď zo stoličky vstanete, automaticky sa plynulo sa vráti do východiskovej polohy. Vy i vaše deti vlastnosti otočnej stoličky s opierkami na ruky Gatta Vorta mimoriadne oceníte. Keď si budete chcieť sadnúť ku stolu alebo od neho vstať, stačí ju ľahko pootočiť do strany.

Aj pri stoličke s opierkami na ruky Gatta Vorta vám ponúkame mnoho variantov morenia a poťahov, výber z troch tvrdých drevín buk, dub a americký orech a povrchovej úpravy prírodným olejom alebo odolným matným lakom.

V našej ponuke nájdete aj verziu stoličky s opierkami naruky Gatta bez otočného mechanizmu.

Vaše stoličky s opierkami na ruky Gatta Vorta vám privezieme domov po väčšine územia Slovenska zadarmo. Stoličky u vás rozbalíme a vysvetlíme vám, ako sa o ne čo najlepšie starať.