Komoda GATTA

Úložného priestoru nie je asi nikdy dostatok. Aký nábytok zvoliť do modernej obývacej izby alebo spálne, aby mal dostatočný úložný priestor a pritom nepôsobil mohutne? Komoda Gatta je tým správnym riešením.

Cena závisí od zvolených parametrov

.

Doprava zdarma. Doba dodania do 8 týždňov.

Tato moderná komoda z dreva má tri zásuvky vhodné pre uloženie bielizne, oblečenia či prestierania. Subtílne nohy a decentne zaoblené hrany z nej robia pekný a elegantný kúsok nábytku. Manipulácia so zásuvkami je veľmi príjemná. Použitie najmodernejšieho dotykového kovania umožňuje ich pohodlné a tiché otváranie a zatváranie.

Podľa toho, ako priestornú komodu potrebujete, si môžete vybrať dĺžku, ktorá vám bude vyhovovať. To isté platí o materiáli. V našej ponuke je komoda z duba, komoda z buka alebo orecha. Dôležité je vybrať si odtieň a povrchovú úpravu. Na výber máte povrchovú úpravu olej nebo matný lak. Vaša nová komoda tak bude pekne ladiť s ostatným nábytkom v miestnosti a výborne zapadne na svoje miesto.

Hotovú novú masívnu komodu vám privezieme vlastnou firemnou dopravou bez potreby montáže. To znamená, že vám ju privezieme v celku.

Ak chcete získať ešte viac úložného priestoru, máme v ponuke dizajnový príborník Gatta, ktorý je dostupný vo väčších rozmeroch ako komoda Gatta. Oba kúsky nábytku sa dajú spoločne dobre kombinovať.